Kähmyt ovat auki!

Syksyn 2019 kähmyt ovat nyt auki!

Hae mukaan killan hallitukseen tai toimihenkilöksi vuodelle 2020! Inkubion hallitus ja muutama suurempi toimarivirka valitaan vaalikokouksessa 14.11. Näihin virkoihin voi asettua ehdolle myös vaalikokouksessa. Valintojen jälkeen uusien toimikuntien puheenjohtajat tekevät toimarivirkojen henkilövalinnat. Vaalikokouksessa valittavat toimarivirat on merkattu virkojen tehtäväkuvauksiin.

Hakeminen virkoihin tapahtuu killan kähmykilkkeellä täältä: https://www.inkubio.fi/kiltalaisille/hallinto/kahmyt/

Tyypillisesti viesteissä on kerrottu omaa kiltahistoriaa, mihin virkaan on hakemassa ja perusteluita. Aiempia kähmyjä voi lukea kähmysivun linkin takaa. Erityisen suotavaa on myös esittää vaalikähmijöille hiillostavia ja kutkuttavia kysymyksiä hakemusten kommentteihin.

Isompia ja pienempiä nakkeja on tarjolla joka lähtöön. Edellisten vuosien virkojen kuvauksia voi selailla täältä: https://www.inkubio.fi/kiltalaisille/hallinto/tehtavakuvaukset/

Esimerkkien lisäksi on mahdollista hakea myös mihin tahansa muuhun hallitus- tai toimarivirkaan. Näetkö, että killalla olisi tarvetta tiedottajasihteerille, gigololle, LST-kapteenille tai kuppitoimarille? Hae ja kerro näkökulmasi ja miksi juuri sinut tulisi valita virkaan kähmyssäsi! Hallituksen maksimikoko on 12, ja sen kokoonpano hyväksytään vaalikokouksessa erikseen (sääntömääräiset virat kuten puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri poislukien).

Istuvien viranhaltijoiden kokemuksia ja näkemyksiä voi kysellä nykyisiltä toimijoilta! Lisäksi kähmypätsin dioista voi kertailla mitä tapahtumassa puhuttiin:
https://docs.google.com/presentation/d/1kluZSH-VkeM_kFN3s7qYYT4sx_Np_72tzIPAX35KgCo/edit?usp=sharing

Hyviä kähmyjä kaikille!

Kommentit

Vastaa