Tärkeä vaalitiedote!

Vaalipaneeli 16.11. Klo 18.15 Design Factory

Kokoukseen voi osallistua paikan päällä Design Factortylla (Betonimiehenkuja 5C) tai etänä streamia seuraamalla. Kysymyksiä otetaan vastaan livenä, sekä presemon kautta myös etäosallistujilta. Hakijoiden toivotaan osallistuvan fyysisesti paneeliin. Mikäli tämä ei ole mahdollista, mutta haluaa silti paneeliin osallistua ottakaa yhteyttä puheenjohtajaan @maxmuller.

Mikäli virasta ei ole kisaa esittäytyy hakija paneelissa lyhyehkösti n. 1 min, jonka jälkeen on 10 min aikaa vastailla yleisön kysymyksiin
Mikäli virasta on kisaa on kaikilla hakijoilla 1 min aikaa esittäytyä (2min jos hakee parina), jonka jälkeen hakijat poistuvat tilasta ja yleisöstä sekä presemosta otetaan kysymyksiä 2+2 kappaletta. Kukin osallistuja käy yksin vuorollaan vastaamassa kysymyksiin, johon aikaa on 5 minuuttia.

 
Vaalikokous 18.11. Klo 17.30 E-sali Otakaari 1

Kokoukseen voi lähtökohtaisesti osallistua vain fyysisesti. Mikäli haluat osallistua kokoukseen, muttet pääse fyysisesti paikalle ole yhteydessä puheenjohtajaan @MaxMuller hyvissä ajoin ennen kokousta.

Riippumatta siitä onko virassa kisaa on jokaisella hakijalla 3 min aikaa esittäytyä, jonka jälkeen siirrytään äänestämään.
Mikäli vaalikokouksen aikana johonkin virkaan tulee uusi hakija on 3 min esittäytymisen lisäksi kaikilla hakijoilla mahdollisuus vastata kahteen paneelissa esitettyyn kysymykseen paneelin tapaan. Aikaa tähän on 3 min.

Suosittelemme erittäin vahvasti että kaikki vaalikokouksessa valittaviin virkoihin hakevat osallistuvat paneeliin. Lisäksi suosittelemme keskustelun käymistä kähmysivuilla sillä kokouksissa hakijoilla on vain rajallinen määrä aikaa puhua.

Mikäli vaalien järjestelyihin liittyen herää kysymyksiä voitte olla yhteydessä puheenjohtajaan @maxmuller tai puheenjohtaja@inkubio.fi

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Tärkeä vaalitiedote!”

  1. Inkubio ry sanoo:

    […] Lisää tietoa vaaleista ja niiden järjestelyistä löydät oheisen linkin takaa: https://www.inkubio.fi/kiltalaisille/ajankohtaista/tarkea-vaalitiedote/. […]

Vastaa