Vaalipaneelitiedote

Vaalipaneeli järjestetään täysin etänä Zoom-alustalla 16.11. klo 16:15. Sekä järjestäjät, ehdokkaat, että yleisö osallistuu siis oman Zoominsa kautta – fyysistä paikkaa vaalipaneelilla ei tällä kertaa ole.

Liittymislinkki zoomiin: https://aalto.zoom.us/j/62067429802

Järjestelyt

Vaalipaneelin formaatti mukailee aikasempien vuosien käytäntöjä hieman muokattuna, ja täysin digitaalisessa muodossa. Esimerkki kunkin täytettävän viran kohdalla suoritettavasta menettelystä:

Ehdokas A esittäytyy: 1 min
Ehdokas B esittäytyy: 1 min
Ehdokas C esittäytyy: 1 min

Kaikki ehdokkaat menevät Zoom breakout roomiin. Yleisö ehdottaa kysymyksiä, joista paneelin puheenjohtaja valitsee muutaman.

Ehdokkaat tulevat yksi kerrallaan breakout roomista ja vastaavat kysymyksiin heille annetussa ajassa, muiden ehdokkaiden odottaessa breakout roomissa.

Kun kaikki ehdokkaat ovat vastanneet samaan kysymyspatteristoon yksitellen, tulevat kaikki ehdokkaat yhdessä takaisin kokoukseen. Yleisö saa esittää lisäkysymyksiä, joihin kaikki ehdokkaat saavat vastata vuorotellen. Puheenjohtaja jakaa puheenvuorot.

Tärkeää:

Etäkokousjärjestelyt ovat välttämättömät vallitsevan tilanteen johdosta, ja niillä on täysin mahdollista järjestää lakien ja sääntöjen puitteissa toimiva kokous. Kokouksien sujuvuus, kuten yleensäkin, on kuitenkin kokouksiin osallistujien vastuulla – tällä kertaa kuitenkin vielä tavanomaista enemmän, kun järjestelyt ovat poikkeukselliset ja ehkä hieman tavanomaista työläämmät. Pyydämme pitämään tämän mielessä paneelin ja vaalikokouksen aikana, ja pidättäytymään kaikesta ylimääräisestä härväämisestä, jotta paneeli ja kokous etenisivät sujuvasti.

Mikäli järjestelyt herättävät kysymyksiä, olkaa yhteydessä:

Ilmari Lehtinen @ilmarilehtinen ilmari.lehtinen@aalto.fi
Emil Sievinen @varapuheenjohtaja emil.sievinen@aalto.fi

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Vaalipaneelitiedote”

Vastaa