Vuosikokoustiedote

Vuosikokous järjestetään Zoom-alustalla 15.03.2021. klo 17.15. Kokous järjestetään fyysisesti A-salissa osoitteessa Otakaari 1, A-Sali, 02150 ESPOO, mutta vallitsevan tilanteen johdosta toivotaan kaikkien osallistujien osallistuvan oman Zoominsa kautta.

Liittymislinkki zoomiin: https://aalto.zoom.us/j/68483997829

Zoom- ja äänestyskäytännöt

Vuosikokoukseen otetaan paikalle vain killan jäseniä, ja jokaisen paikalle pyrkivän jäsenyys tarkistetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kokoukseen pääsyä voi joutua odottamaan hetken Zoom waiting roomissa, joten saavuthan ajoissa paikalle. Varmista, että Zoomissa nimesi on muodossa ”Etunimi Sukunimi”, jotta jäsenstatuksesi voidaan tarkistaa. Zoomiin pitää olla kirjautuneena Aalto-tunnuksilla sisään eli “autentikoituneena”, jotta kokoukseen voi osallistua.

Huomio, että jokaisen läsnäolijan tulee olla paikalla omalta laitteeltaan, sillä äänestystilanteessa äänten määrä täsmätään aktiivisten Zoom-osallistujien perusteella. Et siis voi äänestää, jos osallistut esim. kaverin kanssa samalta koneelta samasta Zoomista.

Mikäli nämä käytännöt tuottavat ongelmia (esim. ei pääsyä millekään digilaitteelle kokouksen aikana tai ei Aalto-tunnuksia), ole yhteydessä puheenjohtaja Mülleriin (@maxmuller / max.muller@aalto.fi) mieluusti hyvissä ajoin ennen kokouksen alkua.

Äänestyskäytännöt käydään tarkemmin läpi kokouksen alussa.

TÄRKEÄÄ

Etäkokousjärjestelyt ovat välttämättömät vallitsevan tilanteen johdosta, ja niillä on täysin mahdollista järjestää lakien ja sääntöjen puitteissa toimiva kokous. Kokouksen sujuvuus, kuten yleensäkin, on kuitenkin kokouksen osallistujien vastuulla – tällä kertaa kuitenkin vielä tavanomaista enemmän, kun järjestelyt ovat poikkeukselliset ja ehkä hieman tavanomaista työläämmät. Pyydämme pitämään tämän mielessä vuosikokouksen aikana, ja pidättäytymään kaikesta ylimääräisestä härväämisestä, jotta kokous etenisi sujuvasti.

Mikäli järjestelyt herättävät kysymyksiä, olkaa yhteydessä:

Max Müller @Maxmuller max.muller@aalto.fi

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Vuosikokoustiedote”

Vastaa