Dokumentit

Inkubio on vuoden 2011 keväästä lähtien ylläpitänyt sähköistä dokumenttiarkistoa. Arkiston tehtävänä on näyttää yhdistyksen toiminnan avoimuus ja antaa kaikille yhdistyksen jäsenille mahdollisuus seurata yhdistyksen hallituksen toimintaa.

Dokumenttiarkistosta löydät hallituksen pöytäkirjat aina perustamiskokouksesta asti. Lähes kaikki pöytäkirjat ovat luettavissa sähköisesti, vaikkakin joitain lienee lopullisesti kadonnut. Osa dokumenteista on skannattu.

Yhdistyksen kokousten pöytäkirjat liitteineen ovat kaikille avoimia. Hallituksen kokousten pöytäkirjojen liitteet on päätetty julkaista nettisivuilla vuodesta 2015 alkaen, poislukien arkaluontoiset asiat (esim. sotut). Jos haluat nähdä aiemmilta vuosilta jonkin hallituksen kokouksen pöytäkirjaliitteen, ota yhteyttä dokumenttiarkistoa ylläpitävään tiedotusmestariin.

Pöytäkirjat pyritään lisäämään sivuille mahdollisimman nopeasti hyväksymisen jälkeen, mutta todennäköisempää on niiden lisääminen muutaman kappaleen erissä. Lisäyksistä ei tule erillistä ilmoitusta. Mikäli haluat käydä hallituksen kokouksissa katsomassa toimintaa, katso seuraavan kokouksen ajankohta tapahtumakalenterista.