Maisterifukseille

Heimoi!

Tervetuloa Inkubiolle, bioinformaatioteknologian ja Life Science Technology opiskelijoiden kiltaan! Mukava nähdä, että olet löytänyt tien verkkosivuillemme. Täältä löytyy kaikenlaista tietoa, mutta suurin osa sinua koskevasta tiedosta pitäisi löytyä tästä ’fuksit’ välilehdeltä. Jos jokin asia vaikuttaa epäselvältä, älä epäröi ottaa yhteyttä KV-kippariimme, Matiakseen, sähköpostitse tai telegramissa: @matiaskorte . Hän on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi joita sinulla saattaa olla killan toiminnasta.

Maisterifuksiopas 2023

Tämän lisäksi on muutama tärkeä Telegram-ryhmä, joihin sinun tulisi liittyä saadaksesi tietoa Inkubion toimintaan liittyen.

Masters fuksi -Telegram ryhmä on tarkoitettu kaikille Life Science Technologies (LST) -opinto-ohjelman aloittaville opiskelijoille, jotka eivät ole olleet Inkubio fukseja.

Masters fuksi -Telegram tiedotuskanava on tarkoitettu kaikkea yllä olevia henkilöitä koskevaa tiedotusta varten.

Inkubio fuksi -Telegram ryhmä on puolestaan tarkoitettu kaikille bioinformaatioteknologian ja LST-opintoja aloittaville opiskelijoille, joten kyseessä on yhteinen ryhmä sekä kandidaatti- että maisteriopiskelijoille.

Lisää linkkejä ryhmiin löytyy myös inkubion linkkipankista.

Avukseen meillä on joukko iloisia kansainvälisiä tutooreita, valmiina näyttämään sinulle kaikki kuumimmat juhlapaikat ja auttamaan sinua matkakorttijärjestelmän kanssa.

Kansainväliset tutorit 2023:

Alina Suleimanova

Elias Nurmela

Iiris Pitko

Salma Rachidi

Veera Tarkiainen

Hyödyllisiä linkkejä

Tässä muutamia hyödyllisiä linkkejä liittyen opintoihisi ja tulevaan Aallon opiskelijayhteisöön!

Life Science Tech -opiskelijat: After admission to Master’s studies(englanniksi)

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n verkkosivut – Löydä asunto, liity kerhoon tai yhdistykseen tai osallistu opiskelijoiden edunvalvontaan!