Kuluanomusohjeita

Käytä alla olevaa pohjaa, jos sinun tulee laskuttaa tehtyjä ostoksia killalta. Voit täyttää tietokoneella kaikki muut kohdat paitsi allekirjoituksen.

Kululaskupohja

Vinkkejä kuluanomusten täyttämiseen (FAQ):

Laskun erittelyt -kohtaan ei tarvitse eritellä jokaista ostettua tuotetta (esim. kauppareissun kuitista), koska saman datan näkee suoraan kuitista tai muusta tositteesta. Erotteluun kuuluu siis laittaa loogisia kokonaisuuksia. Esimerkiksi: “Toimarisitsien ruokia (kuitti 2)” tai “Kiltahuoneen tarvikkeita (kuitit 1 & 2)” tai “Muurikkapannu ja tarvikkeet (kuitti 1)”

Maksun peruste -kohtaan merkitään yleensä minkä tapahtuman järjestelyyn tai mihin tarkoitukseen anottavat kulut ovat menneet, jotta ne menevät oikean toimikunnan budjetista. Esimerkiksi: “Toimarisitsit (X.Y.ZZ), Yleinen budu”, “Kiltahuoneen viihtyvyys ja varustelu, sisätmk” tai “Aalto Partyn tuella ostettu muurikka rastin pitämiseen. Läpilaskutetaan Aallolta.”

Kuitit ja muut tositteet niitataan numeroituina (kuitti 1, kuitti 2…) kuluanomuksen vasempaan yläreunaan.

  • Jos esim. kauppakuitti on todella pitkä, sen voi taittaa kätevästi useampaan kertaan niin että se ei ylitä paperin raunaa.
  • Jos tosite on yhtä iso tai suurempi kuin A4, tulee se niitata kuluanomuksen etupuolen sijaan takapuolelle, kuitenkin samasta nurkasta kuin kuititkin (eli ihan kuin normaali paperinippukin niitataan: niin että sitä on helppo lukea).
  • Esimerkkikuva: TBA

Mikäli tarvitset apua tai sinulle herää mitään kysymyksiä, älä epäröi olla yhteydessä rahastonhoitajaan!