Bio Partners

Bio Partners (BP) on Inkubion uusi kestävään yritysyhteistyöhön tähtäävä ohjelma. Sen tarkoituksena on tuoda poikkitieteellisen alamme yritykset opiskelijoiden äärelle tiiviillä yhteistyöllä. Ohjelman yritykset saavat etuoikeutettua näkyvyyttä killassa ja opiskelijat pääsevät tutustumaan potentiaalisiin työnantajiin. Tiiviillä ja monipuolisella yhteistyöllä päästään kokonaisuuteen, josta molemmat osapuolet hyötyvät.

Mielestämme on ensisijaisen tärkeää edistää yritysten ja opiskelijoiden suoraa vuorovaikutusta. Siksi rohkaisemme yrityksiä lähettämään mieluummin edustajan paikalle rekrytoimaan ja keskustelemaan opiskelijoiden kanssa kuin pelkän banderollin tapahtuman seinälle. Myös yritysvierailuiden sekä erilaisten opiskelija-yritys -tapahtumien rooli on keskeinen. Niiden avulla opiskelijat saavat konkreettisen käsityksen alansa toiminnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Bio Partners näkyy opiskelijoiden keskuudessa ja mahdollistaa yhteistyön, joka tuottaa pitkällä tähtäimellä taitavia ja alansa tuntevia työntekijöitä.
 

Bio Partners sisältää

Inkubion kiltahuoneen seinällä on Bio Partners -yritystaulu. Kumppanina varmistat, että yrityksenne logo pääsee näkyvälle ja merkittävälle paikalle. 

Yritysexcursioita järjestetään pitkin vuotta. Tämä on erinomainen hetki keskustella innostuneiden alan tulevien osaajien kanssa yrityksenne tarjoamista mahdollisuuksista ja tarpeista. Jos yrityksessänne on jo BioIT-alumneja, he kertovat varmasti mielellään toiminnasta vanhalle ainejärjestöllensä. 

Kumppanuuden ytimessä ovat erilaiset opiskelija–yritys-tapahtumat, joissa edustajanne voi rekrytoida ja keskustella opiskelijoidemme kanssa. Kontaktit ja mielenkiintoiset yritykset kiinnostavat etenkin opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita. Urapäivät ovat loistava tapa luoda uusia suhteita, molemmin puolin. 

Kiltalehti S’napsi ilmestyy 4–5 kertaa vuodessa. Partnerit saavat huomattavaa mainostilaa ja haluamansa katsauksen, kuten haastattelun, kiltalehtemme sivuille. Lehden jakelu on laaja myös Aalto-yliopiston henkilökunnalle. 

Maaliskuisessa vuosijuhlassa, Apoptoosissa, BP:t saavat näkyvimmät mainospaikat ja lukkareiden parhaat aasinsillat. Partnerina pääset myös nauttimaan juhlista illalliskutsun myötä. 

Inkubion ruskeissa opiskelijahaalareissa yrityksenne logo saa näkyvyyttä myös yli kiltarajojen. BP:t saavat parhaat mainospaikat haalareistamme, jotka kulkevat opiskelijoiden mukana koko opiskeluajan. Ensimmäisten vuosikurssien varmat kesätyöhakupaikat löytyvät haalareista! 

Ohjelmaan voi osallistua koko paketilla, tai voimme koostaa yllä mainituista osista yksilöllisen paketin toiveidenne mukaan. Ottakaa yhteyttä, mikäli yrityksenne kiinnostuu Bio Partners -ohjelmasta.