Yrityksille

Inkubio ry etsii aktiivisesti uusia yrityssuhteita Life Science -kentän yrityksistä. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta päästä tiiviiseen yhteistyöhön alamme potentiaalisimpien opiskelijoiden kanssa. Liittymällä mukaan yrityksenne varmistaa näkyvyyden opiskelijoidemme arjessa ja osoittaa kiinnostusta opiskelijoitamme kohtaan. Aktiivisella yhteistyöllä yrityksenne varmistaa paikkansa opiskelijoidemme mielissä heidän etsiessä itselleen töitä.

Bio Partners 
Bio Partners on pääyhteistyömuoto yritysten ja Inkubion välillä. Sen perusideana on aktiivinen toiminta ja monipuolinen kanssakäyminen sekä etuoikeutettu näkyvyys yrityksellenne.

Mainostaminen kiltalehdessä 
Kiltalehtemme S'napsi etsii mainostajia! S'napsi on erittäin suosittu opiskelijoidemme keskuudessa ja siten hyvä tapa saada näkyvyyttä kiltatoiminnassa. Syksyllä 2016 lanseerattiin kiltalehteen uusi konsepti yritysesittelyt. Jos haluat esitellä yritystäsi opiskelijoillemme artikkelin muodossa, ota yhteyttä paatoimittaja [ät] inkubio [piste] fi

Vuosijuhla Apoptoosi 
Lähde sponsoroimaan Inkubion vuosijuhla Apoptoosia! Vuosijuhlassa saat yrityksesi näkyviin vuoden koreimmassa tapahtumassa.

Välilehdiltä löydätte myös tarkempaa tietoa Inkubiosta sekä koulutusohjelmastamme, opiskelijoidemme työllistymisestä, yrityssuhteiden vastuuhenkilöistä ja kiltamme yhteystiedot

 

Yrityssuhdemestari Inkubio ry:n yhdistyskortti
Rasmus Ruohola
044 2853495
yrityssuhteet [ät] inkubio [piste] fi
anssi [piste] ruohola [ät] aalto [piste] fi
Yhdistyskortti kertoo
olennaisimmat asiat
yhdistyksestä, jäsenistöstä ja
yritysyhteistyömuodoista