Viikkotiedote 39/2017


Inkubio
1. AlumniStudent Weekend 2017 –seminaari 28.10. klo 9 – 16.30
2. AS-alumnien, AS-killan, BioDI:n ja Inkubion jatkot AlumniStudent Weekend –seminaarille 28.10. klo 17 – 23
3. Vaihda salasanasi Inkubion sivuille
4. Opintokyselyn 2017 tulokset
5. SushiStudioGhibliSaunailta 3.10.
6. Kauppakadun appro 5.10.
7. Inkubion yhteislähtö katsomaan Fyysikkospeksiä 21.10.
8. Valmistuneiden nimet S'napsiin!
Opintoasiaa
9. Esittele Aaltoa lukioissa!
Töitä
10. Junior backend developer to join MediSapiens
11. Lääketietokeskus: Tapahtuma-assistentti
12. Neurotieteen diplomityöpaikka: vapaana liikkuvan eläimen käyttäytymisen seurantajärjestelmä
13. Diplomityö mittaustekniikasta
AYY
14. Otatarhan ajot 30.9.
15. Lakinlaskijaisetkot 2017
16. Lakinlaskijaiset 30.9. @ Dipoli
17. Kampuskarkelot 3.10. @ OK1
18. FallUp on täällä suurempana kuin koskaan!
19. Dipolin Appro 9.10.
20. Polin Appro 8.11.2017
21. Tyttösitsit 27.10.2017
22. Akateemisen huispauksen mm-kisat 13.10. - Ilmoittaudu Inkubion joukkueeseen!
23. Cheerleading-alkeiskurssi 3.10-12.12.2017
24. Kiipeilykerho Orangin syksyn kiipeilykurssit
Other
25. Junction 2017 osallistujien haku on auki (DL 15.10.) – hae NYT!
26. European Biotech Week 25.9.-1.10.
27. Terveysteknologian laaja kattaus esillä Tekniikan päivillä (29.9. @ Dipoli)
Tutkimuskutsuja
28. Tule maistamaan ja arvioimaan elintarvikkeita - palkkiona kaksi elokuvalippua!
 
1. AlumniStudent Weekend 2017 –seminaari 28.10. klo 9 – 16.30

Tervetuloa perinteiseen Alumni&StudentWeekend 2017 -seminaariin Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoululle 28.10. kello 9.15 alkaen (TUAS-talo, Maarintie 8, Otaniemi).

Seminaari alkaa yhteisellä osuudella, jonka aloittaa Aalto-yliopiston uusi rehtori Ilkka Niemelä (sähkötekniikan alumni TKK:lta). Kuulemme myös kaksi key note -puheenvuoroa: ”Minunkin kunnastani Smart City? Käytännön kokemuksia ja uusia kehityssuuntia kuntien digitalisaatiossa” ja ”Yhteisellä tiellä kohti vihreää sähköjärjestelmää”, puhujina Kuntien Tiera Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Halttunen ja Fingridin sähkömarkkinajohtaja Asta Sihvonen-Punkka.

Lyhyen tauon jälkeen seuraa kolme rinnakkaista luentosarjaa. Luentosarjat kertovat seuraavista aiheista: Tekoäly terveysteknologiassa, Tulevaisuuden liikenne ja Smart Energy. Jokaiselle luentosarjalle on aikataulutettu lounastauko, jonka aikana on mahdollista koeajaa sähköautoja. Paikalle pyritään saamaan kaikki Suomessa myynnissä olevat täyssähköhenkilöautot.

Lue lisää ja ilmoittaudu seminaariin tästä: http://asw.fi.
Ilmoittautuessasi voi kertoa edustamasi yrityksen tai yhteisön nimen kohdassa edustan.

Top

2. AS-alumnien, AS-killan, BioDI:n ja Inkubion jatkot AlumniStudent Weekend –seminaarille 28.10. klo 17 – 23

Automaatio- ja systeemitekniikan sekä bioinformaatiotekniikan alumnit ja opiskelijat järjestävät yhteiset jatkot aveceineen seminaarille Aallon Design Factoryllä (Betonimiehenkuja 5, 02150 Espoo). Luvassa on enemmän ja vähemmän ammatillista ohjelmaa, viihdettä, ruokaa sekä juomaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä: https://www.facebook.com/events/117416005623358

Top

3. Vaihda salasanasi Inkubion sivuille

Killan nettisivuilla on äskettäin havaittu tietoturvaongelmia. Asia on vielä selvittelyvaiheessa, mutta varmuuden vuoksi omien tunnusten salasana kannattaa käydä vaihtamassa sivuilta sekä muista palveluista, joissa sama salasana mahdollisesti on käytössä.

- Tiedotusmestari

Top

4. Opintokyselyn 2017 tulokset

Keväällä järjestetyn opintokyselyn tulokset on nyt saatu analysoitua. Kyselyn tulokset löytyvät täältä: https://www.inkubio.fi/sites/default/files/pdf/opintokysely/Opintokysely%202017%20tulokset.pdf.
Opintotoimikunta kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita!

Top

5. SushiStudioGhibliSaunailta 3.10.

Ensimmäinen kerta legendaarinen, toinen kerta perinne?

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty SushiSaunailta on saapumassa takaisin jyrinällä Ossinsaunalle 3.10. Tänä vuonna pääsemme nauttimaan yhdessä sushin sekä viinin kanssa Studio Ghiblin Prinsessa Mononoke -elokuvaa!
Saavu siis paikalle saunakamppeinesi klo 17 aikaan ja rentoudu hyvän seuran parissa. Leffan katselun aloitamme n. klo 19:00 aikaan.
Ota mukaan myös käteisrahaa, sillä paikanpäältä saat ostettua hyvällä ja huokealla hinnalla virvokkeita sekä sushia!

tl;dr
Mitä? SushiStudioGhibliSaunailta
Missä? Ossinsauna
Milloin? Ti 3.10. klo 17:00-22:30
Miksi? Sushi, viini ja leffa <3

https://www.facebook.com/events/1685143874831528/

Top

6. Kauppakadun appro 5.10.

Moikka Inkubio!

Tänä syksynä ei tarvitse pelätä otaantumista; Prodeko lähtee nimittäin Jyväskylään Kauppakadun Approon 5.10 ja haluaa teidät mukaan! Kyseessä on yksi Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista, eikä tämä ole mikään ihan turha mainospuhe; osallistujamäärä on noin kaksinkertainen kaikkien ikisuosikkiin Aatuun verrattuna! Ilmo, josta löytyy myös tarkemmat speksit, on auki, lähtekää täyttämään avointa kiintiötä: http://ilmo.prodeko.org/fi/550. Telegramissa tavoittaa nimellä @sunnyvilmi, toivottavasti nähdään lokakuussa!

Top

7. Inkubion yhteislähtö katsomaan Fyysikkospeksiä 21.10.

MITÄ?: Vive! - sata päivää vallankumoukseen vie katsojan Ranskan suuren vallankumouksen syntyhetkiin. Nuori maailmanparantaja Vivienne saapuu Marseilleen innostamaan sorretun kansan vastarintaan. Viviennen ja vallankumouksen välissä on kaupungin kurin ja järjestyksen, ylikonstaapeli Abel Constin, lisäksi vetovoimainen taparikollinen Jacques. Pääseekö Vivienne neuvottelupöytään Norsunluutornistaan hallitsevien aatelisten kanssa? Uhkaako odottamaton rakkaus unelmaa vallankumouksesta? Miksi kaupungin kurjin katulapsi Jean-Baptiste hymyilee nakertaessaan kengänpohjaa? Vive! - sata päivää vallankumoukseen on tarina rakkaudesta ja maailmankuvien kohtaamisesta. Paljonko sinä olet uhrannut unelmiesi vuoksi?
MISSÄ?: Kulttuurikeskus Gloria, Pieni Robertinkatu 12
MILLOIN?: 21.10. klo 16:00

hinta: 13,5 €
Lippuja riittää 20 ensimmäiselle.

Ilmoittautuminen on auki osoitteessa https://www.inkubio.fi/ilmo/signup/155

Top

8. Valmistuneiden nimet S'napsiin!

Onnea vastavalmistuneille inkubiiteille! Muistattehan käydä lisäämässä tietonne lomakkeeseen http://www.inkubio.fi/ilmo/signup/101, jotta voimme julkaista ilouutisen myös kiltalehdessämme.

Top

9. Esittele Aaltoa lukioissa!

Miltä kuulostaisi, jos saisit lähteä käymään entisessä lukiossasi moikkaamassa vanhoja tuttuja, kertomaan uusista opiskelukuvioistasi ja saisit siitä hyvästä hieman taskurahaa?

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät lukioissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta mahdollisille tuleville fukseille, ja tätä varten tarvitaan paljon reippaita infoilijoita. Abi-infokoulutukset järjestetään:

Tiistaina 3.10. klo 14-17 (suomeksi)
Keskiviikkona 4.10. klo 14-17 (ruotsiksi)
Torstai 12.10. klo 14-17 (suomeksi)

Koulutukset järjestetään Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1) tilassa Top lounge (5. kerros). Koulutuksessa käydään läpi Aallon hakumenettelyjä, hakuaikoja ja muutamia opiskelijavalintojen erikoistapauksia, sekä itse esiintymistä. Kannattaa huomioida, että vain koulutuksen käyneet voivat saada palkkaa sekä matkakulut (tietyin ehdoin) pitämistään infoista. Ilmoittautuminen koulutuksiin löytyy sivulta: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1362599&SID=26787c03-493b-4dab-a78d-8101961dee99&dy=1273176859

Ilmoittautukaa mieluiten viimeistään kolme päivää ennen valitsemaanne koulutuspäivää, jotta tiedämme paljonko osallistujia on.

Lisätietoja: Viivi Lemström (etunimi [piste] sukunimi [ät] aalto [piste] fi)
Abimarkkinoinnin Into-sivut: https://into.aalto.fi/display/fiaalto/Abimarkkinointi

Top

10. Junior backend developer to join MediSapiens

Kiinnostaako täysi- tai osa-aikainen työ (ihan huippu) Bio-IT-firmassa? MediSapiens etsii uutta Junior Backend Developeria! Jos Web Software Development ja Tietokannat on käyty ja kokemusta Pythonista löytyy, olet varmasti potentiaalinen kandidaatti tähän hommaan.

Jos et vielä tiedä mikä on MediSapiens, lue kuvaus paikasta sekä työstä linkin takaa https://www.inkubio.fi/sites/default/files/pdf/pdf-mainokset/Medisapiens_jobad.pdf tai toissakeväinen S'napsiartikkeli https://www.inkubio.fi/sites/default/files/pdf/snapsi/snapsi-2016-4.pdf . Toimisto löytyy Kaisaniemestä metroaseman yläkerrasta, eli Länsimetron auettua *heh* hyvin kätevän matkan päässä Otaniemestä.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä @Poutsi tg:ssä niin kerron lisää!
Terv. Tuomas

Top

11. Lääketietokeskus: Tapahtuma-assistentti

Lääketietokeskus hakee nyt tapahtuma-assistenttia avustamaan eri kokoisten koulutusten ja tapahtumien toteuttamisessa. Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät mm. koulutustapahtumien valmistelua (esim. ilmoittautumisten ja tilavarausten koordinointi), verkkokoulutusten hallinnointia, laskutusta sekä koulutustapahtumissa vieraiden vastaanottoa ja avustamista.

Tehtävään haetaan henkilöä opintovapaan sijaisuuteen, 31.5.2019 asti.

Lue lisää: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/tapahtuma-assistentti/

Top

12. Neurotieteen diplomityöpaikka: vapaana liikkuvan eläimen käyttäytymisen seurantajärjestelmä

Avoin diplomityöpaikka Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulussa Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksella.

Vapaana liikkuvan eläimen käyttäytymisen ymmärtäminen tarkasti määritellyissä koeasetelmissa on keskeisessä osassa nykyaikaisen neurotieteen tutkimuksessa. Laboratoriomme tekee pioneerityötä tähän liittyvässä laite- ja menetelmäkehityksessä (http://ala-laurila.biosci.helsinki.fi). Tässä diplomityöprojektissa rakennetaan hiirille käyttäytymiskoejärjestelmä, missä eläintä ympäröivät näytöt luovat reaaliaikaisen virtuaalitodellisuuden. Projektissa asennetaan nopeat kamerat areenan ympärille stereokameraseurantaa varten ja toteutetaan algoritmi eläimen seurantaan sekä näytöillä esitettävän näköstimuluksen ohjaamiseen eläimen käytöksen perusteella.

Työ on osa suurempaa tieteellistä projektia, joka tutkii, millaisen tiedon pohjalta hiiri tekee päätöksiä ja kuinka tähän on mahdollista vaikuttaa olosuhteita muuttamalla. Projekti on saanut Suomen Akatemian Kärkihankerahoituksen (http://www.aka.fi/fi/tiedepoliittinen-toiminta/akatemian-karkihankerahoitus/muut-tavoitteet/#Uudet) ja sillä on useita kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Projektin aikana on mahdollista oppia uusia menetelmiä erinomaisessa tutkimusympäristössä ja kartuttaa tietoa ensiluokkaisesta tutkimustoiminnasta.

Hakijalta toivotaan hyvää ohjelmointitaitoa C/C++ -kielillä, näppäryyttä koeympäristön muokkaamiseen, aloitekykyä sekä ryhmätyötaitoja. Videoseurannan perusteiden sekä tietokoneen hardware‐tuntemus on avuksi projektissa.

Liitä hakemukseen vapaamuotoinen hakukirje, CV ja opintosuoriteote. Voit liittää hakemukseesi myös 1-3 suosittelijaa/suosituskirjettä. Hakemus tulee lähettää sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: tuomas [piste] turunen [ät] aalto [piste] fi. Otsikoi sähköpostisi seuraavasti: "Hakemus: DI-työ". Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.10. Työ voi alkaa välittömästi, kun paikka on täytetty.

Tarkempia tietoja projektista:
DI Tuomas Turunen
<span class=tuomas [piste] turunen [ät] aalto [piste] fi
" src="http://www.inkubio.fi/sites/default/files/kuvat/viikkomaili/aalto_kuvake..." />
http://ala-laurila.biosci.helsinki.fi

Top

13. Diplomityö mittaustekniikasta

Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitoksen Mittaustekniikan tutkimusryhmässä avautuu mahdollisuus tehdä diplomityö. Työ tehdään yhteistyössä Ilmatieteen laitoksen kanssa. Työn pääasiallinen tekopaikka on Ilmatieteen laitos Kumpulassa. Työn toivottu ajankohta on lokakuu 2017 – maaliskuu 2018. Hakijalla toivotaan olevan syventymiskohteena tai sivuaineena Translational Engineering tai Advanced Materials and Photonics. Muutkin vaihtoehdot saattavat toki olla mahdollisia.

Työn aiheena on kehittää mittausjärjestelmiä, joilla karakterisoidaan auringon säteilyn mittaukseen käytettäviä laajakaistaisia ja spektrisiä mittauslaitteita UV-, näkyvällä ja IR-alueilla, esim. spektroradiometrit ja laajakaistaiset radiometrit. Kehitteillä on laitteistoja muun muassa lämpötilariippuvuuden ja kulmavasteen tutkimiseen. Työ sisältää sekä käytännön rakentelua, että ohjelmointia LabView ympäristössä. Työn jälkeen on mahdollista jatkaa Mittaustekniikan tutkimusryhmässä jatko-opiskelijana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aallossa Petri Kärhä (+358505968469, petri [piste] karha [ät] aalto [piste] fi) tai ilmatieteen laitoksella Roberta Pirazzini (+358503802653, roberta [piste] pirazzini [ät] fmi [piste] fi).

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen (CV, opintosuoritusote) viimeistään 30.9.2017 sähköpostitse petri [piste] karha [ät] aalto [piste] fi.

Top

14. Otatarhan ajot 30.9.

Lakinlaskijaispäivä käynnistetään tänäkin vuonna Otatarhan ajoilla, eli kilpailulla, josta ei vauhtia tai hauskanpitoa puutu!

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mahtavin kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Ossinlammelle! Sinulla ja kaveriporukallasi on oivallinen tilaisuus osallistua tähän F1-kilpailujakin hurjempaan mittelöön itsetehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Pisteitä on jaossa ajokin tyylikkyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1415002918615797

Top

15. Lakinlaskijaisetkot 2017

Jo perinteeksi muodostuneet Lakinlaskijaisten etkot ovat taas täällä. Mikäli pohdit mitä tehdä välillä Otatarhan Ajot 2017 - Lakinlaskijaiset 2017, ei hätää, sillä Teekkarijaosto järjestää juuri sopivan mittaiset etkot Smökissä! Paikan päällä on ainakin kuppeja, palloja, musiikkia, sekä pientä suuhunpantavaa bilekunnon varmistamiseksi. Sisäänpääsy ilmainen, mutta vain Lakinlaskijaisrannekkeella. Bailataan.fi -lippuja vaihdetaan rannekkeisiin Smökin ovella. Myös lipunmyynti palvelee Smökin ovella, mikäli lippuja on vielä jäljellä.

M: LL-etkot
M: Smökki, Jämeräntaival 4, Otaniemi
M: klo 18-20

Top

16. Lakinlaskijaiset 30.9. @ Dipoli

Lakinlaskijaiset palaa Dipoliin kolmen vuoden tauon jälkeen! Kesän lakinkäyttöajan loppumista juhlitaan syyskuun viimeisenä päivänä, jolloin Dipolin päälavalle nousee Waldo's People, Atomirotta ja Movetron! Kakkoslavalla puolestaan Entropyn DJ:t pitävät huolen, ettei meininki todellakaan jätä ketään kylmäksi. Bileissä mukana on myös Jäynä, wappulehti Julkku, Otaniemen Karaokelaulajat, sekä aiemminkin ihastuttanut Gayy:n glitteröintipiste!

MMM: Lakinlaskijaiset, Dipoli (Otakaari 24), lauantaina 30.9. klo 20-03

Päälavalla:
21.30 Waldo's People
22.30 Atomirotta
00.00 RWBK
00.45 Movetron

Liput 13€ etukäteen, 15€ ovelta, 13,5€ bailataan.fi. Myynti koko ajan käynnissä osoitteesta bailataan.fi ja 18.9. alkaen lipunmyyntipisteillä Kandidaattikeskuksen pääaulassa sekä muilla pääkaupunkiseudun kampuksilla. Tsekkaa myyntiajat osoitteesta lakinlaskijaiset.fi!
Tapahtuma on K-18.

Tiedot tiiviisti osoitteessa lakinlaskijaiset.fi

https://www.facebook.com/events/510382145977848/

Top

17. Kampuskarkelot 3.10. @ OK1

Kampuskarkelot tulevat jälleen tiistaina 3.10.2017 klo 11-15 ja paikkana on tuttu ja turvallinen Otakaari 1! Tänä vuonna tapahtumassa on mukana ennätysmäärä ohjelmaa, kun Kampuskarkelot ovat osana Aalto Wellbeing Weekiä. Tule siis kuuntelemaan mitä yrityksillä on sanottavana hyvinvoinnista ja moikkaamaan Aallon yhdistyksiä!

Facebook:
https://www.facebook.com/events/1497623183624748/

Aalto Wellbeing Week:
https://into.aalto.fi/display/events/Aalto+Wellbeing+Week+2-6.10.2017

Top

18. FallUp on täällä suurempana kuin koskaan!

Aaltoes:n järjestämä Euroopan suurin opiskelijoille suunnattu yrittäjyystapahtuma FallUp valloittaa Helsingin Finlandia-talon tiistaina 10.10. Luvassa on huippulaadukasta ohjelmaa koko päivän:

- Lavashow: eri alojen suurimmat nimet ja johtavat yrittäjät inspiroivat osallistujia puheillaan. Esiintymässä mm. Mika Anttonen, St1-öljy-yhtiön perustaja.
- Workshopit: omien alojensa edelläkävijäyritykset opettavat nykypäivän olennaisimpia taitoja konkreettisesti. Tarjolla mm. PwC:n Negotiation Skills -workshop.
- Partnerit ja startup-yritykset: kumppanimme esittelevät toimintaansa sekä tarjoamiaan mahdollisuuksia.
- TalkUp: mahdollisuus tarttua mikrofoniin ja valloittaa lava kansainvälisessä puhujakilpailussa.
- After Party: ei sen enempää eikä vähempää kuin vuoden parhaat bileet. Kaikussa monet dj:t viihdyttävät juhlakansaa ja juomatarjoilu kuuluu lipun hintaan!

Käy katsomassa lisätietoja ja osta lippusi osoitteesta http://fallup.fi/. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajallinen määrä!

Top

19. Dipolin Appro 9.10.

Vapauta sisäinen dominasi maanantaina 9.10. Otaniemen ikiomassa approssa! Tässä tapahtumassa ei tarvitse pyristellä irti otaantumisen suloisista kahleista, sillä kiertely tapahtuu kokonaan Otaniemessä. Dipolin Approssa Isännät ja Emännät kouluttavat sinut tiukkaakin tiukempaan approkuntoon marraskuussa koittavaa Polin Approa varten.

Otaniemen kertavuokrattaviin tiloihin sijoittuvan kierroksen aikana kerätään suoritusmerkintöjä kuten muillakin approilla, ja vähintäänkin tyydyttävästä suorituksesta eli 8 merkinnästä saa palkinnoksi haalarimerkin, joka sopii yhteen tulevan Polin Appro-haalarimerkkisi kanssa! Smökrökissä vietettävillä jatkoilla tunnelman kuumentavat Pelmun upeat bändit.

Hanki lippusi Polin Appron lipun yhteydessä 25.9. alkaen! Lipunmyyntipaikat ja -ajat löydät facebookista!

Lue lisää fb-eventistä https://www.facebook.com/events/1445884322160280

Top

20. Polin Appro 8.11.2017

Polin Appro tulee jälleen kuumempana, mysteerisempänä ja kauniimpana kuin koskaan! Tämä legendaksi muodostunut Suomen suurin aaltolaisvetoinen baarikiertely kerää yhteen kaikki opiskelijat ja opiskelijamieliset. Appro järjestetään Teekkariperinneviikon keskiviikkona 8.11.2017 ja se sijoittuu Vanhan Polin ympäristöön.

Illan aikana yhteistyöbaareissa ja rasteilla kerättyjen suoritusmerkintöjen mukaan saa jatkopaikalla palkinnoksi uniikin haalarimerkin. Teemana toimii tänä vuonna masquerade, joten verhoudu naamioon ja tule kokemaan mystiikkaa tihkuva approilta sekä bilettämään jatkoille huippuartistien tahtiin!

Voit ostaa approlippusi ennakkoon yhdessä Dipolin Appron lipun kanssa 25.9. alkaen, tai varsinaisen lipunmyynnin alkaessa 11.10. Hanki heti omasi, sillä liput viedään käsistä! Tarkemmat lipunmyyntipaikat ja -ajat nettisivuilla ja facebookissa.

Lue lisää https://polinappro.fi ja facebook https://www.facebook.com/events/1528124457244940

Koko Teekkariperinneviikon ohjelman löydät osoitteesta www.teekkarius145.fi

Top

21. Tyttösitsit 27.10.2017

Vuoden sädehtivin tapahtuma on täällä taas - Tyttösitsit 2017!

Hollywood-teemaista sitsi-iltaa vietetään Otaniemen Sahalla perjantaina 27.10.2017. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.00 ja itse gaala klo 18.30. Sitsien jälkeen on järjestetty bussikyyditys jatkoille, jotka pidetään tv-kameroiden ulottumattomissa. Koko ilta kyyteineen ja jatkoineen kustantaa 18 euroa /holillinen ja 16 euroa /holiton. Luvassa on mahtavaa ohjelmaa ja taidonnäytteitä eri vuosikymmeniltä. Siis älä jää taviksena kotisohvalle vaan saavu kokemaan skandaalinkäryinen tunnelma livenä!

Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät FB-tapahtumasta: https://fi-fi.facebook.com/events/115684949120316/

Top

22. Akateemisen huispauksen mm-kisat 13.10. - Ilmoittaudu Inkubion joukkueeseen!

Aava järjestää huispausturnauksen Espoon Silkkiniityllä perjantaina 13.10. klo 14-19. Turnauksen tavoitteena on löytää Suomen kovin huispausjengi ja tuoda laji kertaheitolla suuren yleisön tietouteen myös täällä peräpohjolassa. Englantia puhuvissa maissa tämä lajihan on jo supersuosittu opiskelijoiden keskuudessa.

Mukaan mahtuu 24 joukkuetta. Killoilla ja kutsuvierasjoukkueilla on kiintiö, mutta loput paikat ovat avoinna esim. juuri sinun vauhdikkaalle kaveriporukallesi! Olemme tehneet tapahtumasta mahdollisimman yksinkertaisen osallistujille, ja huispausta ovat tukemassa TTER, Sini-Siivoustarvikkeet ja Klubbensport. Tule siis kokemaan (lähes) taianomaista opiskelijaurheilutunnelmaa!

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja Ne Säännöt ao. linkeistä
FB-event https://www.facebook.com/events/117944458931370
Tapahtuman INFO-sivut https://lomake.ayy.fi/aava/huispaus/

Inkubion joukkueen ilmo: https://www.inkubio.fi/ilmo/signup/156

Top

23. Cheerleading-alkeiskurssi 3.10-12.12.2017

Etsitkö uutta harrastusta? Etsitkö joukkuelajia, missä kasvaa voima ja kehonhallinta? Oletko kiinnostunut cheerleadingistä, mutta et ole vielä valmis sitoutumaan joukkueeseen? Lähde mukaan 10 kerran alkeiskurssille!

(jo lajia harrastaneet voivat ottaa suoraan yhteyttä cheercommittee [ät] predators [piste] fi ! Treenit alkaa 8.10!)

APC Foxes järjestää alkeiskurssin kaikille kiinnostuneille sunnuntaina 3.10. alkaen. Kurssi on ilmainen ja harjoitukset ovat joka tiistai klo 20-21.30 12.12. asti (5.12 ei ole harkkoja)!

Kurssin jälkeen voi halutessaan jatkaa APC Foxes joukkueeseen, joka treenaa ja esiintyy läpi vuoden. Lisätietoja kysymällä FB-inboxissa!

Kurssilla harjoitellaan kaikkia osa-alueita mitä kilpa-cheerleading sisältää: Stuntteja, pyramideja, akrobatiaa, hyppyjä ja huutoja.

Ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä: https://goo.gl/forms/vxI9rRfEICSq1kFt2

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/168595620383855/
Lisätietoja joukkueesta: https://predators.fi/cheer-liity-joukkueeseen/
Sosiaalinen media: https://www.fb.com/APCFoxes & https://www.instagram.com/apc_foxes/

Top

24. Kiipeilykerho Orangin syksyn kiipeilykurssit

Aalto-yliopiston kiipeilykerho Oranki järjestää kiipeilykursseja opiskelijaystävälliseen hintaan ja auttaa uusia ihmisiä mahtavan harrastuksen pariin.

Tule koittamaan kiipeilyä alkeiskurssille. Kurssilla saat kaikki yläköysikiipeilyyn tarvittavat tiedot ja taidot https://holvi.com/shop/oranki/product/cc23197c69a56282358c86e804f912c3/
Halajatko sisäseiniltä ulkokallioille? Ulkokiipeilyn perusteita turvalliseen harrastamiseen
https://holvi.com/shop/oranki/product/e49da753f23eb02cecca0efc1a4f1461/
Myös lead kiipeilykurssi sekä tekniikkakurssi tulossa syksyn aikana.

Lisätietoja kiipeilykerho Orangin kursseista löytyy osoitteesta oranki.fi/kurssit ja Facebookista Orangin sivulta.

Top

25. Junction 2017 osallistujien haku on auki (DL 15.10.) – hae NYT!

Tapahtuma järjestetään Dipolissa Otaniemessä 24.-26.11.2017

Euroopan suurin hackathon, Junction on tapahtuma koodaajille, designereille ja kaikille muille softa- ja hardisprojektien tekemisestä kiinnostuneille. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa osallistujat pääsevät 48 tunnin ajaksi kehittämään omia projektejaan ja ratkomaan partnerifirmojen antamia haasteita. Ilmaisessa tapahtumassa on 10 mielenkiintoista trackia, jotka sisältävät erilaisia haasteita. Trackien teemoina tänä vuonna mm. Healthtech, Artificial Intelligence ja Fintech. Junctionissa pääset käyttämään uusinta huipputeknologiaa ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa lähes sadasta eri maasta.

Junctionissa luvassa:
– pääpalkinto 20 000€
– 2 opintopistettä Aallon opiskelijoille
– ilmaiset ruuat ja juomat

Lue lisää ja ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteessa: https://hackjunction.com/. Tapahtumaan otetaan rajattu määrä osallistujia ja ilmoittautumalla nopeasti parannat mahdollisuuksiasi tulla valituksi! Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.10.

Lisätietoja:
Erika Ojanperä
erika [piste] ojanpera [ät] hackjunction [piste] com
+358 40 555 3514

Top

26. European Biotech Week 25.9.-1.10.

European Biotech week järjestetään 25.9.-1.10.2017, ja siihen liittyy monia tapahtumia Suomessakin - ehkä kiinnostavimpina World Biotech Tour Heurekassa ja BioFinlandin järjestämä Pitching Competition, jossa on palkintona 1000 e vapaasti käytettäväksi. Pitchikisan ideana on esitellä bioalan bisnesidea 1-5 henkilön tiimin voimin. Finaaliin päässeet saavat ilmaista pitchauskoulutusta Helsinki Think Companylta, ja finaali on myös loistava paikka verkostoitua alan merkittävien tyyppien kanssa. Deadline haasteelle on jo 15.9., joten laita hakemus menemään, jos yhtään kiinnostaa!:)

Lisätietoa löytyy tapahtuman nettisivuilta.
http://www.finbio.net/en/biotech-week-home
http://www.finbio.net/pitching-competition

Top

27. Terveysteknologian laaja kattaus esillä Tekniikan päivillä (29.9. @ Dipoli)

Miten ihminen voi itse optimoida terveyttään? Minkälaisia mullistuksia geeniteknologia ja big data tuovat terveysalalle? Entäpä mitkä ovat hurjimmat alan innovaatiot lähitulevaisuudessa?

Näihin ja moniin muihin terveysteknologian aiheisiin voi tutustua Tekniikan Päivät Terveydeksi! -tapahtumassa neljällä paikkakunnalla tänä syksynä. Kaikille avoin, maksuton tapahtumasarja käynnistyy Espoosta 29.9. Turussa Tekniikan Päivät on 2. - 4.11., Tampereella 10.- 11.11. ja Oulussa 24.- 25.11.

Tekniikan Päivillä terveysteknologian asiantuntijat kertovat tieteen ja tutkimuksen viimeisimmistä saavutuksista ja valottavat tulevaisuutta: mitä meillä on odotettavissa seuraavien vuosikymmenien kuluessa. Aihealueet on jaettu kolmeen teemaan: biohakkerointi, räätälöity terveys ja terveys 2030.

Lue lisää ohjelmasta osoitteesta tekniikanpaivat.fi

Top

28. Tule maistamaan ja arvioimaan elintarvikkeita - palkkiona kaksi elokuvalippua!

Tervetuloa maistamaan ja arvioimaan kehitteillä olevia uusia elintarvikkeita.

Osallistumispalkkioksi saat kaksi elokuvalippua. Arviointi kestää noin tunnin ja tapahtuu VTT:n aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa Tietotie 2, Espoo.

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä.
http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1491762&chk=5322Z7KW

Top

 
Veera Itälinna
Inkubio ry, Tiedotusmestari
tiedotus [ät] inkubio [piste] fi
+358 40 716 4196
http://www.inkubio.fi/ https://www.facebook.com/inkubio/ https://twitter.com/inkubio https://www.instagram.com/inkubio https://www.linkedin.com/groups/8533430