Kiltalehti S'napsi

S'napsi on Inkubio ry:n julkaisema kiltalehti, joka aloitti toimintansa vuonna 2008. Lehden tarkoituksena on toimia niin viihdyttävänä kuin informatiivisenakin julkaisuna kiltalaisille ja eri sidosryhmille. Lehti on haettavissa kiltahuoneelta paperisena tai se on kaikkien luettavissa sähköisenä näiden sivujen kautta.

S'napsia julkaisee tiedotustoimikunta ja sen tekoon osallistuvat useat toimihenkilöt. Päätoimittaja kokoaa lehden toimituksen kokouksiin ja ideoi lehden sisältöä. Taittajan tehtävänä on lehden ulkoasun suunnitteleminen yhdessä graafikoiden ja valokuvaajien kanssa. Jutut kiltalehteen syntyvät toimittajien ja hovirunoilijoiden kädestä. S'napsi ottaa vastaan tietenkin sisältöä myös muilta kiltalaisilta, joten lähesty päätoimittajaa halutessasi tuoda hengentuotteen esille.

S'napsin nimi syntyi ensimmäisen numeron synnyn aikoihin nimikilpailun myötä. Lehden kannessa Synapsi-nimessä käytetään y-kirjainta heittomerkin tilalla. Vähempimerkkisessä typografiassa käytetään heittomerkkiä silläkin varjolla, että lehden nimen moniulotteisuus ei tule esiin.

Toimitus ottaa mielellään palautetta vastaan. Koko toimikuntaan saat yhteyden osoitteesta snapsi [ät] inkubio [piste] fi ja kohdennetumman palautteen voi antaa päätoimittajalle.