Inkubio
1. Kevään toimarikähmyt
2. Inkubion hallituksen tiedote koronavirukseen liittyen
3. Inkubion discord-kanava
4. Inkubion vaihto-opintokysely
5. Inkubion linkkipankki
6. Tietovisatorstai
7. Terveisiä hallitukselta!
Opintoasiaa
8. 5G-verkkokurssi 1.–12.6.2020 on avoinna kaikkien alojen opiskelijoille
9. Kesäopintotarjonta 2020
10. Sähkötekniikan kandidaattiohjelman opetussuunnitelma 2020-2022
Töitä
11. Aalto Squad is looking for new members!
12. Tölkitysvastaava, Fat Lizard Brewing Company
13. Projektipäällikkö, Matkahuolto
14. We’re looking for talent.
AYY
15. Karanteenikivaa
16. All to X
Other
17. Hae mukaan PlanetA-ratkaisukilpailuun!
18. Kysely: Opiskelijoiden hyvinvointi COVID-19:n aikana / Survey: Wellbeing of higher education students during covid-19
19. Koronavirustilanteen vaikutus opiskelijoiden kesätöihin
1. Kevään toimarikähmyt

Kevään toimarikähmyt ovat nyt auki! Vaikka kevät on kohdellut kaltoin meitä kaikkia, on nyt kuitenkin aika kääntää katseet eteenpäin ja kähmytä Apoptoositoimikunta XVII! Lähde siis innolla mukaan järjestämään ensi kevään huippumahtavaa vuosijuhlaamme! Lisätietoa vuosijuhlien järjestämisestä voi kysellä vanhoilta toimikuntalaisilta. Toki mikäli olet kiinnostunut muistakin toimarihommista, niihin voi myös hakea! Kähmytessä tärkeintä on into ja halu tehdä, ei se onko ainoa tai muiden mielestä paras hakija. Mikäli haluaa tehdä jotain killan eteen, ei hakemalla menetä mitään! Voit kähmytä osoitteessa https://www.inkubio.fi/kiltalaisille/hallinto/kahmyt/ 7.6. asti!

Apoptoositirehtööri
Apoptoositirehtöörin tehtävä on kunniallinen ja juhlallinen: killan vuosijuhlan järjestäminen. Tirehtööri(t) voivat toimia duona tai jopa triona, sillä vuosijuhlissa riittää valmisteltavaa. Tirehtöör(e)illä on päävastuu vuosijuhlista ja heidän tehtävänään on varmistaa, että kaikki juhliin liittyvä hoituu ajallaan. Juhlia ei kuitenkaan täydy järjestää yksin, vaan apuna on oma innokas toimikunta ja vuosijuhlaviikon aikana paljon fuksityövoimaa.

Apoptoositoimihenkilö
Apoptoositoimihenkilö toimii Apoptoositoimikunnassa yleisenä apukätenä ja ottaa hoitaakseen mitä milloinkin tarvitaan. Kähmyssä voi ilmaista mielenkiintonsa jotain tiettyä aihealuetta kohtaan, mutta kähmyä tehdessä ei ole vielä välttämätöntä tietää mitä haluaa toimikunnassa tehdä. Tässä muutamia esimerkkejä asioista, joita vuosijuhlia varten pitää tehdä: Tilojen hankkiminen, yrityssuhteiden kartoitus, visuaalisen ilmeen suunnittelu, cocktailtilaisuuden, pääjuhlan, jatkojen ja silliksen suunnittelu, kuljetukset ja paljon muuta!

Top

2. Inkubion hallituksen tiedote koronavirukseen liittyen

Hyvät kiltalaiset,

Inkubio seuraa AYYn ja Aallon linjauksia kiltatoiminnan järjestämisen suhteen. Ensisijaisesti tämä koskee tapahtumia ja kokoontumisia kiltatoiminnan puitteissa.

Killan kaikki tapahtumat on peruttu ainakin 31.5. asti ja myös kiltahuone pysyy suljettuna.

Hallitus tiedottaa tilanteen edetessä killan sähköpostilistalla ja Maikki kertoo -Telegram-kanavalla.

Poikkeusajan viestinnästä vastaavat varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Kaikki kysymykset toivotaan osoitettavan suoraan heille.

Terveisin,

Inkubion hallitus


Yhteyshenkilöt:

Emil Sievinen
@mieluumminkuinhyvin
+358 40 078 1213
emil.sievinen@aalto.fi

Ilmari Lehtinen
@ilmarilehtinen
+358 50 320 4279
ilmari.lehtinen@aalto.fi


Aallon linjaus: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

AYY:n linjaus: https://www.ayy.fi/fi/aalto-yliopiston-ylioppilaskunta-ehkaisee-koronaviruksen-leviamista-muutoksia-aukioloaikoihin-ja

Top

3. Inkubion discord-kanava

Kiltiksen käyttöä ja fyysisiä kontakteja muiden ihmisten kanssa tulisi välttää, mutta kaverin ääntä tuli tosi ikävä? Kurkkaa Inkubion discord-kanava: https://discord.gg/MUSmz9e

Jos ei ole tuttu, niin kyseessä on teksti- ja puhekanavasovellus, johon ei välttämättä tarvitse edes tehdä tunnuksia. Inkubion "serveriltä" löytyy sekä yleinen keskustelukanava "Kiltis" sekä myös voice chatteja esim etäkokoustelua ja pelailua varten.

Top

4. Inkubion vaihto-opintokysely

Hei vaihdossa ollut kiltalainen!

Opintotoimikunta on koostamassa Inkubion nettisivuille vaihto-opasta, jossa tullaan esittelemään inkubiittien suosimia vaihtokohteita. Opasta varten keräämme nyt kokemuksia vaihdossa olleilta opiskelijoilta. Sinulla on nyt oiva mahdollisuus auttaa vaihtohaun kanssa pähkäileviä inkubiitteja. Vastaa kyselyyn ja kerro omista kokemuksistasi!

Linkki: https://forms.gle/sCmkUmQMdwEBabuu8

Top

5. Inkubion linkkipankki

Enää ei tarvitse kahlailla läpi viestihistorioiden liittymislinkkejä etsien, vaan killan kanavien linkit löytyvät nyt esimerkiksi tiedotuskanavan kuvauksesta!

Linkkipankki löytyy osoitteesta https://tinyurl.com/linkkipankki

Mikäli olet itse ryhmässä, tai haluat perustaa ryhmän, joka keskittyy pääosin tietyn aiheen ympärille, voit jakaa ryhmäsi osaksi linkkipankkia! Oli kyseessä sitten videopeli-, liikunta- tai kirjallisuusryhmä, johon haluat uusia hengenheimolaisia, laita maililla ryhmän nimi sekä lyhyt kuvaus osoitteeseen tiedotus@inkubio.fi

Top

6. Tietovisatorstai

Kaipaatko ohjelmaa iltaasi? Haluatko hengailla Discord-kiltiksellä, mutta tuntuu, että tekemisen puute iskee? Meillä on ratkaisu! 💥

Tule mukaan tietovisatorstaihin, joka järjestetään joka viikko kello 18 alkaen! Oletko tiedonjanoinen vai epäiletkö, että kaikki pähkäily ja valmistautuminen visailuun saa sinut nälkäiseksi? Oli vastaus kumpi tahansa, on sinulla osallistujana mahdollisuus taltuttaa tämä tunne. Voittajalle on nimittäin luvassa huikea palkinto: 10€ Wolt-lahjakortti! 🍕

Viikoittain toistuva tietovisailu toteutetaan eri teemoilla ja eri vetäjien toimesta ja palkinnon voi voittaa joka viikko!✌🏼

Terävöitä mielesi samaan huippukuosiin kuin kynäsi, tule testaamaan tietämyksesi ja päihittämään vastapelurit! 🤯

Top

7. Terveisiä hallitukselta!

18:ssa kokouksessa kuultiin BioFTMK:n suunnitelmista syksyä varten. Keskusteltiin orientaatiosta Aallossa sekä kauden kaadon ja kesäpäivien järjestämisestä.

https://www.inkubio.fi/wp-content/uploads/dokumentit/2020/pk2020-18/pk2020-18.pdf

Top

8. 5G-verkkokurssi 1.–12.6.2020 on avoinna kaikkien alojen opiskelijoille

Osallistu Aalto-yliopiston 5G-kesäkurssille (6 cr) ja pääset etsimään 5G-palveluiden menestysreseptejä yhdessä huippuyritysten kanssa! Kurssi järjestetään verkossa 1.–12.6.2020 ja se on tarkoitettu eri alojen korkeakouluopiskelijoille ja lukiolaisille valtakunnallisesti. Myös yritysten henkilöstö on tervetullut osallistumaan kurssille. Ilmoittaudu heti mukaan tästä! Ilmoittautuminen päättyy 15.5.

5G-teknologia tarjoaa jo lähiaikoina uusia koulutus- ja uramahdollisuuksia, kun sen avulla haetaan ratkaisuja talouskriisistä nousemiseen. Tällä kurssilla opit 5G-teknologian perusteet ja toteutat ryhmäsi kanssa projektityön, jossa kehitetään tapoja hyödyntää 5G-teknologiaa yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Projektitöissä apuna on kokeneita mentoreita muun muassa Harri Holma, Peter Vesterbacka, Rikard Steiber, Thomas S. Løgstrup Riebs, Sriram Bharatam, Jack SIM, Ray Podder ja Kok-Chin Tay.

5G-kesäkurssi toteutetaan yhteistyössä Nokia 5G Connecting World -hackathonin kanssa. Hackathonin pääteemana on ”Virtual emotion”, ja sen tarkoituksena on hakea ratkaisuja siihen, miten kulttuurin, ravintola-alan, urheilun, matkailun ja koulutusalan palveluita voidaan toteuttaa entistä paremmin ilman fyysistä sosiaalista kontaktia. Ratkaisuilla voidaan tarjota entistä vuorovaikutteisempia elämyksiä ja vähennetään myös hiilidioksidipäästöjä. Hackathonin haaste julkistetaan samaan aikaan kesäkoulun muiden haasteiden kanssa ja siihen haetaan ratkaisuja kesäkuun loppuun mennessä.

Kuuden opintopisteen verkkokurssi toteutetaan 1.–12.6. Kurssi koostuu päivisin kahdesta 45 minuutin online-luennosta klo 10 ja klo 13 sekä verkossa ryhmissä toteutettavista projektitöistä yritysten ja muiden organisaatioiden antamiin haasteisiin. Kurssille osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa 5G-teknologian tietämystä. Kurssille haetaan osallistujia erilaisilla taustoilla luovista aloista tieteeseen ja teknologiaan.
Projektityön aiheet esitellään ma 1.6. klo 14–16. Ryhmät antavat ensimmäisen esityksen valitsemaansa haasteeseen pe 5.6 klo 13-15. Lopulliset esitykset ratkaisuiksi esitetään pe 12.6 klo 13-15. Nokian haasteisiin ratkaisuja toteuttavilla on aikaa kehittää ratkaisujaan vielä esityksen jälkeen 30.6.2020 asti.


Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/84dbab22-d26c-4d36-a971-6ab3a4ce4a60?displayId=Fin1936642
Kurssin verkkosivu: https://www.aalto.fi/en/events/5g-hack-the-mall

***************************************************************************

5G summer project course 1.-12.6.2020 is open for students of all fields – sign up now!
Participate in Aalto University's 5G summer course (6 cr) and search for recipes for success in 5G services together with top companies! The course will be held online from 1 to 12 June 2020 and is aimed at university and high school students nationwide, regardless of field of study. Company staff are also welcome to attend the course. Sign up now! Registration ends on 15 May.

5G technology will soon offer new training and career opportunities, as ways to overcome the economic crisis with its help are sought. In this course, you will learn the basics of 5G technology and work with your team to develop ways to leverage 5G technology in companies and other organizations. Experienced mentors guiding project work include Harri Holma, Peter Vesterbacka, Rikard Steiber, Thomas S. Løgstrup Riebs, Sriram Bharatam, Jack SIM, Ray Podder and Kok-Chin Tay.

The 5G summer course is done in collaboration with the Nokia 5G Connecting World hackathon. The main theme of the hackathon is “Virtual emotion” and the aim is to find solutions for implementing services that don’t require physical contact in the fields of culture, restaurants, sports, tourism and education. The solutions can provide more interactive experiences and also reduce CO2 emissions. The Hackathon challenge will be announced at the same time as the other summer course challenges and solutions will be sought by the end of June.

The six-credit online course will start on the 1 June and end on the 12 June. It consists of two daily 45-minute online lectures starting at 10.00 and 13.00, as well as online project work in groups on challenges given by companies and other organizations. Participants in the course are not required to have previous knowledge of 5G technology. The course is open to participants from different backgrounds ranging from creative fields to science and technology.

The topics of the project work will be presented on Monday 1 June at 14.00 – 16.00. The groups will give their first presentation on the challenge of their choice on Friday 5 June at 13.00 - 15.00. The final proposals for solutions will be presented on Friday 12 June at 13.00 - 15.00. Those who work on solutions to Nokia's challenges will have time to develop their solutions after the presentation until June 30, 2020.


Registration link: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/84dbab22-d26c-4d36-a971-6ab3a4ce4a60?displayId=Fin1936642
Course website: https://www.aalto.fi/en/events/5g-hack-the-mall

Top

9. Kesäopintotarjonta 2020

Yliopisto pyrkii järjestämään tulevana kesänä mahdollisimman paljon kesäopetusta. Mukana on myös monia BIOn pääainekursseja ja kiltalaisten suosimien sivuaineiden kursseja. Tästä vuodesta alkaen myös suuri osa Aalto-yliopiston avoimen yliopiston tarjonnasta on tutkinto-opiskelijoille maksutonta.

Kurssilistaus päivittyy vielä huhtikuun aikana:
https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=1181567

Lisäksi kannattaa tsekata SCIn keräämä listaus suositelluista online-kursseista (HUOM! Varmista, että kurssi voidaan hyväksilukea tutkintoosi): https://into.aalto.fi/display/enuutiset/Recommended+online+courses+for+SCI+Students+I+Suositeltavia+verkkokursseja+SCI-opiskelijoille

Top

10. Sähkötekniikan kandidaattiohjelman opetussuunnitelma 2020-2022

Sähkötekniikan kandidaattiohjelman opetussuunnitelma syksyllä alkavalle kaksivuotiselle opetussuunnitelmakaudelle on julkaistu Intossa. Ennen vuotta 2020 aloittaneet opiskelijat voivat halutessaan siirtyä noudattamaan uutta opetussuunnitelmaa.

Uudessa opetussuunnitelmassa tulee merkittäviä muutoksia bioinformaatioteknologian pääaineeseen. Pääaineen koko kasvaa 70 opintopisteeseen ja pääaineen sisälle tulee valinnaisuutta, joka parantaa erikoistumismahdollisuuksia jo kandivaiheessa. Mukana on myös kokonaan uusia kursseja. Uusi opetussuunnitelma pohjautuu Inkubion opintotoimikunnan viime vuonna tekemään ehdotukseen ja killan opintosektori on ollut aktiivisesti mukana työstämässä BioIT-pääaineen päivitystä.

Ohjelman yhteisiin perusopintoihin ei tule muutoksia nykyiseen opetussuunnitelmaan nähden.

Uusi pääaine on nähtävissä täällä: https://into.aalto.fi/display/fikandelec/Bioinformaatioteknologia+2020-2022

Top

11. Aalto Squad is looking for new members!


Do you want to be a part of a bunch of driven Aalto University students who are passionate about sharing their university experiences? Do you want to gain work experience in the field of student recruitment and marketing while enhancing your communicational and presentation skills? If yes, apply to be part of the Aalto Squad!

We are looking for bachelor’s and master’s students who would like to share their stories about life and studies at Aalto University in social media, web channels, campus events and tours and face-to-face interactions with potential applicants. You will also have the chance to promote the university at various student recruitment events and high school visits. Your role and involvement will be shaped by your own interests. We are interested in finding a few students from each field at Aalto.

The job is part-time (max 20hours/month) from September 1st 2020 to August 31st 2021 and compensation is based on working hours. The working language in the Squad is English but the various tasks can also be done in Finnish or Swedish if required.

Please send your application in English through the Saima recruitment system by Sunday May 10th 2020. Include the following materials:

- A Cover letter (Max 1 A4): mention any social media username(s) you feel would be relevant

- A CV

- A link to a short video (max 60sec) about why YOU would be a perfect Aalto Squad member: please put the link (YouTube, Vimeo, Google Drive..) into the online application form and add any credentials that may be required to view it.

The link to the application: https://rekry.saima.fi/aaltohome/application_edit_welcome.html?job_id=2837&jc=6&lang=en&did=5900


If you have questions, please contact Student Marketing Coordinator Ilona Koria (ilona.koria@aalto.fi)
(Regular job)

https://www.aarresaari.net/index.php?33&ilmoid=73847&lang_id=1&uni_id=3

Top

12. Tölkitysvastaava, Fat Lizard Brewing Company

Oletko laadukkaan oluen ystävä ja haluat päästä työskentelemään panimolla? Haemme asiakkaallemme Fat Lizardille työtä pelkäämätöntä ja intohimoisesti oluisiin suhtautuvaa tölkitysvastaavaa. Tässä työssä pääset hyppäämään mukaan panimoalan huippuammattilaisten rentoon joukkoon ja osaksi koko ajan kasvavan yrityksen menestystarinaa. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!

https://jobs.academicwork.fi/annons/tolkitysvastaava-fat-lizard-brewing-company/15041988

Top

13. Projektipäällikkö, Matkahuolto

Asiakkaamme Matkahuolto etsii joukkoonsa projektipäällikköä palveluiden digitalisoinnin tehtäviin. Tulet viihtymään tässä tehtävässä, jos sinulla on suunnitelmallinen ja järjestelmällinen työote, nautit kehitystehtävistä ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Mikäli sinulla on taustallasi vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutustaustaa kaupalliselta tai IT-alalta, tämä työ voisi olla sinua varten! Jos haluat päästä kartuttamaan osaamistasi kokeneiden kollegoiden tukemana, jatka lukemista ja hae jo tänään!

https://jobs.academicwork.fi/annons/projektipaallikko-matkahuolto/15041206

Top

14. We’re looking for talent.


McKinsey Helsinki is looking for talent. Whether you are still studying or close to graduating, we have a place for you. The first step to a career at McKinsey Finland is to send in your application. We welcome applications to all of our positions all year round. Check out our open positions and apply by going to www.mckinsey.com/fi/ and selecting Careers/How to Apply.

To learn more, call our recruiter Reija Oksanen +358 9 6157 1732.

Top

15. Karanteenikivaa

-- In English below -- På Svenska nedan --

Yhteisöjaosto Aava haastaa Aallon opiskelijoita suorittamaan erilaisia hauskoja tehtäviä poikkeustilanteen aikana Karanteenikivaa-tapahtuman muodossa. Voisitteko ystävällisesti tiedottaa jäsenistöllenne tapahtumasta?

--

Haasteellisista ajoista huolimatta yhteisöjaosto Aava pyrkii parhaansa mukaan ylläpitämään Aalto-henkeä, tällä kertaa erilaisten haasteiden muodossa! Julkaisemme uuden haasteen Facebookissa ja Telegramissa (https://t.me/karanteenikivaa) joka maanantai ja perjantai. Sen lisäksi, että ne tuovat piristystä arkeen ja täytettä tyhjään kalenteriin, haasteiden suorittamisesta on luvassa eeppisen hienoja haalarimerkkejä!😎Pidetään huolta toisistamme💜

Merkkejä suorituksista saa seuraavasti:
⭐ 2 suoritettua haastetta - perusmerkki
⭐ Vähintään 50 % haasteista suoritettu - supermerkki

Noudatamme haasteita suorittaessa thl:n viimeisimpiä ohjeita, ja vältetään kokoontumista. Lisää tietoa: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

MITÄ: Karanteenikivaa
MISSÄ: Siellä missä sinäkin
MILLOIN: Niin kauan kuin poikkeustilanne jatkuu
KENELLE: Kaikille Aallon opiskelijoille
MIKSI: Koska kyllä tästä selvitään! 👊
FB: https://www.facebook.com/events/1087194238298837/

****

Community section Aava challenges students of Aalto to do different fun tasks during this epidemic. Could you please inform the members of your association about this event?

-----

In spite of the challenging times, community section Aava aims to do its best at sustaining Aalto spirit, this time in a form of various different challenges! We will publish a new challenge on Facebook and on Telegram(https://t.me/karanteenikivaa) every Monday and Friday. In addition to cheering up the weekdays and filling the empty calendar, there are epic overall badges for people who complete challenges!😎 Let’s take care of each other💜

You can get badges followingly:
⭐2 accomplished challenges - basic badge
⭐At least 50% of the challenges accomplished - super badge

We comply with THL’s latest instructions when accomplishing the challenges and avoid gatherings. More information:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

WHAT: Quarantine fun
WHERE: Where ever you live
WHEN: As long as this exceptional situation continues
TO WHOM: All the students of Aalto
WHY: Cause we can make it!👊
FB: https://www.facebook.com/events/1087194238298837/

****

Trots utmanande tider sträver gemenskapssektionen Aava efter att uppehålla Aalto-andan i form av olika utmaningar! Vi publicerar en ny utmaning två gånger i veckan, varje måndag och fredag. Utmaningarna piggar upp vardagen, fyller i kalendern och därtill hjälper dig med att samla poäng för våra snygga halarmärke!😎Ta hand om varandra💜

Det finns två slags halarmärke:
⭐️ två utförda utmaningar - ordinär märke
⭐️ minst 50% utförda utmaningar - supermärke

När ni håller på med att utföra utmaningarna, borde ni inte samla er i grupper enligt THL. Mera information: https://thl.fi/sv/web/infektionssjukdomar/aktuellt/aktuellt-om-coronaviruset-covid-19

VAD: Karantänpyssel
VAR: Var än du är
NÄR: Så länge som undantagstillstånd pågår
TILL VEM: Alla studeranden i Aalto
VARFÖR: För att vi klarar det här! 👊
FB: https://www.facebook.com/events/1087194238298837/

Top

16. All to X

All to X on AYY10-juhlavuoden kunniaksi kehitetty yhteisöllinen sovellus. All to X:ssä voit postata kuvia ja ajatuksia elämästäsi Aalto-yhteisössä, päivittää Aalto-fiilistäsi ja löytää kaikki tapahtumat yhdestä paikasta. Covid-19-epidemian aikana sovelluksessa on ainoastaan etätapahtumia, joista saa pisteitä skannaamalla videoyhteydellä näytettävän QR-koodin tapahtumasta.

Olemalla aktiivinen sovelluksessa keräät samalla All to X-pisteitä itsellesi ja kotiyhdistyksillesi. Niita keräämällä osallistut All to X-pistekilpailuun, jossa parhaat käyttäjät ja yhdistykset saavat ilmaisen tilavuokran AYY:n kertavuokrattavaan tilaan. Kilpailu jatkuu aina AYY:n vuosijuhliin 12.9. asti. Löydät yhdistyskategoriat ja uusimman pistetilanteen All to X:n leaderboard-välilehdeltä.

Lisäksi keräämällä pisteitä olet mukana tekemässä hyvää! Kaikkien käyttäjien kokonaispisteet kartuttavat rahasummaa, jonka sponsorimme lahjoittaa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle-ohjelmaan, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria, ja nyt koronakriisin aikana tukea on suunnattu erityisesti vähävaraisille lapsiperheille, joita kriisi koskettaa taloudellisesti.

Rekisteröidy mukaan Aalto-mailillasi osoitteessa https://alltox.ayy.fi. Sivu toimii selaimessa, mutta sen voi tallentaa sovellusikoniksi puhelimeen.

**

All to X is an application developed to celebrate AYY’s 10th anniversary. You can post pictures and thoughts about your life in the Aalto community, update your daily Aalto vibe and find all the events in one platform. During the Covid-19 outbreak you can gain event points from remote events by scanning the QR-code shown with video connection.

By being active in All to X you will get All to X points for you and your home associations! This way you will automatically participate in All to X competitions, where the highest scoring users and associations will get a single free use of AYY's rental facility. The competition continues until AYY’s annual ball on 12.9. You will find the association categories in the leaderboard tab in All to X.

In addition to that, by gaining points you can contribute to charity! The total points of all users increase the sum of money our sponsor will donate to Fuel for life -programme aimed to children at risk of social exclusion by Save the Children Finland’s. Currently the programme supports low income families with children who suffer from the economical effects of the Covid-19 crisis.

Register as a user with your Aalto mail at https://alltox.ayy.fi. You can save the web page as an application icon in your phone.

Top

17. Hae mukaan PlanetA-ratkaisukilpailuun!

Haluatko olla mukana luomassa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi? Kiinnostaako sinua kestävä kehitys? Hae mukaan PlanetA-ratkaisukilpailuun!

Helsinki Think Company järjestää 9.-29.5. verkossa toteutettavan ratkaisukilpailun, jonka aikana pääset viemään opinnoissa oppimaasi käytäntöön ja kehittämään ratkaisuja ilmastokriisiin. PlanetA keskittyy erityisesti kahteen teemaan – rajallisiin resursseihin ja ympäristökasvatukseen.

Ratkaisukilpailu yhdistää erilaisista taustoista tulevia opiskelijoita ja tarjoaa työkaluja, joiden avulla tiimit voivat aidosti saada muutosta aikaan. Osallistujat osallistuvat alan asiantuntijoiden vetämiin online-työpajoihin ja saavat heiltä räätälöityä mentorointia. Ratkaisukilpailu koostuu aloitusviikonlopusta, kuudesta työpajasta sekä finaalista, jossa tiimit esittelevät ideansa tuomareille. Voittajatiimi palkitaan rahapalkinnolla, jolla he voivat edistää ideansa toteuttamista. Ohjelma toteutetaan englanniksi.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN VIIMEISTÄÄN 6.5.2020: thinkcompany.fi/planetA

Top

18. Kysely: Opiskelijoiden hyvinvointi COVID-19:n aikana / Survey: Wellbeing of higher education students during covid-19

Hyvä opiskelija,

pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn COVID-19 vaikutuksista opiskeluhyvinvointiisi. Tutkimus toteutetaan yhdessä kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Alla lisätietoja tutkimuksesta ja siihen osallistuvista maista englanniksi. Kyselylomakkeen kieli on myös englanti. Osallistuminen on vapaaehtoista. Vastaaminen kestää noin 20-25 minuuttia.


Lisätietoja:
Henri Pesonen
Tutkijatohtori
Kasvatustieteellinen tiedekunta
henri.pesonen@helsinki.fi

Minja Lahdelma
Tutkimusavustaja
Kasvatustieteellinen tiedekunta
minja.lahdelma@helsinki.fi

***********
Dear students,

during the past few months we have been living in a new and complex situation of the world pandemic due to COVID-19.
This sudden change in reality affected many aspects of our lives and there is an urgent need for more research about. Aside from more biology and medicine oriented research, there is a need to find out about the effects of COVID-19 pandemic on well-being of various groups. We noticed that there is a gap in research about the well-being of higher education students during these times.

Therefore, we started a large international survey, which currently runs in: the Netherlands, Finland, Germany, Ukraine, Italy, Vietnam and Laos (and we hope to include more and more countries).
We are kindly inviting you to participate in this survey: you can do it via your laptop or via smartphone by clicking the link below
https://vuamsterdam.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3lPhhqCoRbrfHlb

If you have questions about the research, do an interview with us about your experiences or would like to know more about the outcomes please email the Principal investigator:
Elena V. Syurina, PhD at e.v.syurina@vu.nl

Thank you very much in advanced and feel free to spread this survey around

International research team: Elena, Viktor, Henri, Timo, Kevin, Dirk and colleagues

Top

19. Koronavirustilanteen vaikutus opiskelijoiden kesätöihin

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa myös opiskelijoiden kesätöihin. Ylläpidämme tällä sivulla usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen aiheeseen.
https://lehti.tek.fi/opiskelijat/koronavirustilanteen-vaikutus-opiskelijoiden-kesatoihin

TopMiksi kalenteri on surullinen?

-Sen päivät ovat luetut

Iida Lähdekorpi
Inkubio ry, Tiedotusmestari
tiedotus@inkubio.fi
+358 44 9743816
http://www.inkubio.fi/ https://www.facebook.com/inkubio/ https://twitter.com/inkubio https://www.instagram.com/inkubio https://www.linkedin.com/groups/8533430